Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Katwijk Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Katwijk

Wij verhelpen jouw riool verstopping

KATWIJK

Riool ontstoppen Katwijk?

Riool ontstoppen Katwijk? De meest effectieve manier om het riool te ontstoppen is door de oorzaak aan te pakken. Op deze manier heb je het minst last van stank en overlast. Helaas is het oplossen van de oorzaak niet altijd makkelijk. Nu komen er waarschijnlijk vragen bij je naar boven, zoals: hoe kom ik van de verstopping af? Waar zit de verstopping precies?

Wij snappen het wanneer je vragen hebt. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met  071 203 39 54 om jouw probleem te bespreken. Het team van Ontstoppen Katwijk staat voor je klaar!

 

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Nu is de vraag: waar zit de riolering verstopt? De plaats van de verstopping is ook het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Een gevolg van een verstopping in de rioleringsleidingen kan zijn dat het water in de gootsteen gaat borrelen als je de wc doorspoelt, of dat het water niet goed weg spoelt. Als dit zich voordoet is het verstandig om een specialist in te schakelen. Je doet er dus goed aan om ontstoppen Katwijk er bij te halen.

Het kan voorkomen dat er een specifieke afvoer verstopt is. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat het water in de gootsteen niet goed wegloopt, of dat de douchebak vol blijft staan met water. Vaak zijn haren en zeepresten de boosdoener van een verstopping. Dit kan leiden tot een ophoping in de afvoer of sifon. Hierdoor ontstaan er hardnekkige en vervelende verstoppingen.

Om de bron van de verstopping op te sporen, is het doorspoelen van alle rioolaansluitingen een ideale manier. Je giet in iedere aansluiting een emmer water, wanneer je een waterkolk ziet, zit de afvoer niet verstopt. Loopt het langzaam of helemaal niet weg? Dan blijkt het toch een verstopping te zijn. In dit geval kun je het best 071 203 39 54 bellen om de situatie te bespreken.

 

Ontstoppen Katwijk Logo
Loodgieter ontstoppen Katwijk afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger geeft een effectieve en krachtige manier om je riool te ontstoppen, dit brengt echter wel meer risico met zich mee. Andere methoden zoals bijvoorbeeld een plopper, soda of het gebruik van een veer hebben de voorkeur. Werken deze oplossingen niet? Dan is het belangrijk dat je zorgvuldig en professioneel te werk gaat. Het zou vervelend zijn als je keuken of badkamer met water overstroomt. Hieronder lees je hoe dit op de juiste manier uitvoert.

Allereerst stop je de kop van de hogedrukreiniger zo diep mogelijk in de afvoer. Vervolgens spuit je ongeveer 3 minuten de afvoer door.

Direct hulp nodig voor een storing of verstopping? Bel dan met Ontstoppen Katwijk via het nummer 071 203 39 54.

 

 

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een uitstekend en handig middel wanneer er bijvoorbeeld een ophoping van restafval in uw riool vastzit. Doordat de veer flexibel is, kan hij gemakkelijk de afvoer in worden gedrukt. Het is belangrijk om de afvoerbuis wel door te spoelen zodat het afval niet opnieuw ophoopt en voor een nieuwe verstopping zorgt.

De ontstoppingsveer is zeer effectief in combinatie met soda. De soda zorgt ervoor dat ook de laatste aanslag wordt losgeweekt van de afvoerwanden in het riool. Hierdoor is het zeer effectief en zorgt het voor een buitengewoon goede ontstopping.

Lukt het niet? Of zoek je iemand die hier al jarenlange ervaring mee heeft? Dat begrijpen we. Bij een telefoontje staan we vaak dezelfde dag al aan je deur. Bel ons via 071 203 39 54.

 

Ontstoppen afvoer Katwijk
Ontstoppingsdienst Katwijk

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

De plopper is een klassieke methode om het riool te ontstoppen. Door de druk die er ontstaat bij het gebruik van een plopper verhelp je de verstopping.

Pak de plopper en zorg ervoor dat de plopper de afvoer helemaal bedekt. Wanneer de plopper goed vast zit trek je er aantal keer aan. In sommige gevallen is het noodzakelijk om meerdere malen te moeten ‘ploppen’ zodat het afval echt goed los komt.

Is het afval goed los gekomen? Zorg dan dat je de afvoer goed doorspoelt met water. Ook hier raden. we het gebruik van soda aan. Soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten echt goed losgeweekt worden.

Hulp nodig met jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 071 203 39 54.

 

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Inmiddels heb je al gelezen dat soda een effectieve manier is om te ontstoppen. Eerder hebben wij soda benoemd als hulpmiddel, maar soda kan ook als opzichzelfstaande manier worden gebruikt voor het ontstoppen van het riool. Hieronder vertellen wij jou hoe je dit goed doet.

Als eerst schep je een lepeltje met soda in de afvoer. Dit laat je een paar minuten intrekken. Daarna spoel je de afvoer met kokend water door. Voor een optimaal resultaat kun je dit het best een aantal keren herhalen.

Afvalresten van zeep of bijvoorbeeld haren zullen beter loslaten doordat soda een ontvettende werking heeft. Soda is zeer effectief voor het ontstoppen van je gootsteen, wastafel of douchputje.

Heeft u na al deze pogingen nog steeds geen resultaat behaald? Dan kunt u bellen met onze spoedservice Ontstoppen Katwijk via 071 203 39 54.

 

Ontstoppen Katwijk Leiding
Riool ontstoppen Katwijk graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Verschillende winkels bieden een verscheidenheid aan ontstoppingsmiddelen aan. Helaas kan het gebruik van deze middelen resulteren in een beschadiging aan de afvoer. De chemicaliën in deze producten hebben een bijtende werking waardoor de binnenkant van een leidingen aangetast kan worden.

Hiermee vervuil je ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool terecht komt. Daarom raden wij aan deze middelen niet te gebruiken.

Wilt u het wel op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Dan kun u ons bellen op 071 203 39 54.

 

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Komt u er niet uit met het ontstoppen van je riool? Schakel dan de jarenlange ervaring van onze loodgieters in! Onze medewerkers beschikken over een VCA-diploma en met het juiste gereedschap leveren wij 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak optijd een afspraak dan zorgen wij ervoor dat de verstopping verleden tijd wordt.

Bent u woonachtig in Katwijk of omstreken? Dan komen wij je graag helpen!

Bel nu via 071 203 39 54.

 

Graven riool Katwijk

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-katwijk

WC verstopt

Een verstopte wc in Katwijk? Onze ervaren vakmannen van Ontstoppen Katwijk staan voor u klaar. Binnen een uur proberen wij de verstopping te verhelpen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-katwijk-ontstopping

Afvoer verstopt

Is jouw gootsteen verstopt in Katwijk? Bel snel voor een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je met de juiste oplossing!

loodgieter-in-katwijk-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Katwijk

Riool inspectie Katwijk? Voorkom onverwachte verstoppingen en maak nu een afspraak! Ontstoppingsdienst Katwijk verhelpt een beginnende verstopping op een vakkundige wijze. 

loodgieter-katwijk-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Katwijk

Heb jij last van een verstopt riool? Wij komen zo snel mogelijk naar je toe. Bel kosteloos naar Ontstoppen Katwijk om een afspraak te maken.

Loodgieter Katwijk Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Is het doucheputje verstopt? Wij geven je het beste advies en zorgen voor een oplossing. Bel gerust naar Ontstoppen Katwijk.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Katwijk

Onze ervaren loodgieters hebben de afgelopen jaren een hoop verstopte riolen gezien, WC’s ontstopt en kelders leeggepompt. Wij werken met een pomp die meer dan 6300 liter kan wegpompen. We kunnen je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Door onze ervaring zijn wij ervan overtuigd dat we jouw verstopping kunnen oplossen. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om de juiste oplossing te bepalen kunt u gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen via 071 203 39 54.

Verstopping Katwijk

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Katwijk!

Riool Katwijk

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Katwijk Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer spreken over de dienstverlening van Ontstoppen Katwijk. Altijd vriendelijk, uitstekende service en snel geholpen!

Coop Katwijk

Bij ons heeft Ontstoppen Katwijk verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het vervangen van riolering en verhelpen van verstopte WC's. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk! Uitstekende service!

Voetbalvereniging Katwijk

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Katwijk BV. Vriendelijk personeel!

Brandweer Kazerne Katwijk

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

071 203 39 54

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Katwijk

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Katwijk