Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Katwijk Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Katwijk

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

KATWIJK

Afvoer verstopt Katwijk?

Afvoer verstopt Katwijk? Het vinden van een goede oplossing voor een verstopte afvoer kan af en toe lastig zijn. Er zijn veel verschillende middelen en gereedschappen beschikbaar om dit probleem te verhelpen.

Het is niet altijd even duidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Hier vindt je antwoord op al je vragen. Op deze pagina staan tips met uitleg voor het ontstoppen van de afvoer.

Afvoer verstopt Katwijk? Of heb je twijfels omtrent een verstopte afvoer? Bel dan snel naar 071 203 39 54 om jouw situatie te bespreken. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Katwijk

Heb jij last van een verstopte afvoer en wil je dit snel oplossen? Dan ben je bij Ontstoppen Katwijk absoluut aan het goede adres!

Wij zoeken de beste oplossing voor jouw verstopping. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies, om te zorgen dat jij jouw afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Katwijk lost het op! Je kunt ons bereiken via  071 203 39 54 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Katwijk Logo
Loodgieter ontstoppen Katwijk afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Als jouw afvoer niet meer doorloopt, is de kans groot dat dit te maken heeft met een verstopping. In de meeste gevallen kun je dit zelf oplossen. Onze specialisten op dit gebied hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou. Zo niet, dan staan wij 24/7 voor je klaar.

Is het probleem hierna nog niet verholpen? Bel ons voor een snelle service op 071 203 39 54. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het kan voorkomen dat elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) die aangesloten zitten op de afvoer, geblokkeerd worden. De oorzaak hiervan is vaak een vies filter. Het kan handig zijn om deze filter te controleren.

Zijn deze filters vies? Reinig ze dan in warm water . Wanneer de filter weer helemaal droog is, kan deze op de oude plek terug worden geplaatst.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al verholpen!

Ontstoppen afvoer Katwijk
Afvoer verstopt Katwijk

Sifon

Sifon legen

De kans is zeer groot dat je afvoer is voorzien van een sifon (ook wel zwanenhals). Een sifon is een stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. Het kan voorkomen dat een sifon niet meer goed werkt. Dit wordt vaak veroorzaakt door een ophoping van troep in de sifon. Hierdoor spoelt het water niet meer goed door.

Hoe verhelp je dit probleem? Je kan de sifon eenvoudig loshalen en het vuil eruit halen. Wanneer je dit gedaan hebt, draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water er nu weer soepel door! 

Heb jij te maken met een afvoer verstopping? Bel vrijblijvend de vakmensen van Ontstoppingsdienst Katwijk 071 203 39 54.

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Wanneer je afvoer verstopt zit, kan dit soms verholpen worden door een reiniging met zuiveringszout (baking soda).

Hoe doe je dit? Gooi zuiveringszout in een bak met water en giet dit langzaam in de verstopte afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng de baking soda dan met azijn.

Ontstoppen Katwijk Leiding
Riool ontstoppen Katwijk graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een verstopping in de afvoer kan ook verholpen worden door middel van een plopper.

Hoe doe je dit? Zet je plopper op de gootsteen. Beweeg deze vervolgens met kracht op en neer. Op deze manier creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat het vuil los kan komen in de leiding.

Heeft u extra hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppingsdienst Katwijk om jouw klus te bespreken met één van onze specialisten via071 203 39 54.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is met een ontstoppingsveer.

Hoe werkt dit? Stop de veer met het uiteinde in de verstopte leiding. Zet bij dit proces niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, moet je voorzichtig duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig, anders is het mogelijk dat je schade aanricht. Belangrijk is dat je achteraf de veer (opnieuw voorzichtig) uit de afvoer verwijdert.

Wanneer dit gelukt is, merk je direct verschil. Stroomt het water weer helemaal goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Is het probleem niet verholpen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 071 203 39 54. Dan regelen wij de rest!

Graven riool Katwijk
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een verstopping kan op verschillende manieren ontstaan. Mogelijk oorzaken hiervan zijn bijvoorbeeld het doorspoelen van vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons, enzovoort. Hierdoor ontstaat een ophoping van afval.

Een tweede optie is een leidingbreuk. Bij een leidingbreuk vindt er ook ophoping van afval plaats, wat uiteindelijk een verstopping veroorzaakt.

Een andere mogelijkheid bij een verstopping is het ingroeien van boomwortels. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier groeien boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Wanneer een riool niet goed aangelegd wordt, kan dit voor vervelende situaties op lange termijn zorgen.

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan ook het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

De oorzaak van een verstopping in het riool kan dus verschillende oorzaken hebben. Heb jij ook last van een verstopt riool en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar Ontstoppingsdienst Katwijk via 071 203 39 54.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Dan is het van belang dat je de afvoer in goede staat behoudt. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten op wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld niet verstandig om frituurvet, olie of etensresten door te spoelen.

Verstoppingen ontstaan over het algemeen geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan de riolering te controleren. Dit kan hardnekkige verstoppingen voorkomen.

Wij hebben goede apparatuur waarmee wij de staat van de afvoer gemakkelijk kunnen controleren. Wij zijn dag en nacht beschikbaar voor jou! Wij zijn te bereiken op 071 203 39 54.

Loodgieter Katwijk Ontstoppen
WC ontstoppen Katwijk

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Heeft u mogelijk te maken met een verstopping? Dan doet u er goed aan om contact met ons op te nemen.

De prijs die wij hanteren is afhankelijk van een aantal factoren. Namelijk de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze ervaren specialisten zullen met een efficiënte werkwijze uw verstopping zo goed mogelijk verhelpen!

Wil je een directe oplossing voor jouw verstopte afvoer? Bel dan snel en vrijblijvend naar 071 203 39 54.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-katwijk

WC verstopt

Een verstopte wc in Katwijk? Onze ervaren vakmannen van Ontstoppen Katwijk staan voor u klaar. Binnen een uur proberen wij de verstopping te verhelpen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-katwijk-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Katwijk

Is jouw gootsteen verstopt in Katwijk? Bel snel voor een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je met de juiste oplossing!

loodgieter-in-katwijk-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Katwijk

Riool inspectie Katwijk? Voorkom onverwachte verstoppingen en maak nu een afspraak! Ontstoppingsdienst Katwijk verhelpt een beginnende verstopping op een vakkundige wijze. 

loodgieter-katwijk-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een verstopt riool? Wij komen zo snel mogelijk naar je toe. Bel kosteloos naar Ontstoppen Katwijk om een afspraak te maken.

Loodgieter Katwijk Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Is het doucheputje verstopt? Wij geven je het beste advies en zorgen voor een oplossing. Bel gerust naar Ontstoppen Katwijk.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Katwijk

Heb je last van een verstopte afvoer? En heb je met spoed een ontstoppingsdienst in Katwijk nodig?

Wij pakken al je rioleringsproblemen aan. Onze ervaren loodgieters onderzoeken het probleem en zullen deze vervolgens zo goed mogelijk proberen op te lossen. Ontstoppingsdienst Katwijk heeft al vele mensen geholpen.

Heb je problemen met je afvoer? Bel ons op 071 203 39 54 zodat wij je spoedig kunnen helpen.

Verstopping Katwijk

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Katwijk

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Katwijk Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn zeer spreken over de dienstverlening van Ontstoppen Katwijk. Altijd vriendelijk, uitstekende service en snel geholpen!

Coop Katwijk

Bij ons heeft Ontstoppen Katwijk verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het vervangen van riolering en verhelpen van verstopte WC's. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk! Uitstekende service!

Voetbalvereniging Katwijk

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Katwijk BV. Vriendelijk personeel!

Brandweer Kazerne Katwijk

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

071 203 39 54

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Katwijk

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Katwijk